BIL_PRESSE_Firma_roku3_16z9_FHD.jpg

BIL_PRESSE_Firma_roku1_16z9_FHD.jpg

Maciej Kowalczyk, Janusz Kumor i Michał Lisewski z wyróżnieniem Fot. Schöck

BIL_PRESSE_Firma_roku2_16z9_FHD.jpg
Redakcja, Rada Naukowa i Programowa miesięcznika „Builder” już po raz 15. oceniła wykonawców, deweloperów, projektantów, producentów i dystrybutorów rozwiązań dla budownictwa – czyli firmy działające na rynku budowlanym, które mogą pochwalić się znaczącymi sukcesami osiągniętymi w 2017 roku. Wśród laureatów konkursu Budowlana Firma Roku 2017 znalazła się firma Schöck. Uroczysta Gala Finałowa Builder Awards 2018, podczas której wręczano statuetki, odbyła się 23 stycznia 2018 roku w Warszawie.

Budowlana Firma Roku to wyróżnienie przyznawane przedstawicielom różnych sektorów branży budowlanej za dynamiczny rozwój i osiągniętą pozycję na rynku. Nagrody mają na celu wyłonienie wyróżniających się firm działających na polskim rynku budowlanym, promocję tych firm oraz upowszechnianie dobrych praktyk i relacji biznesowych w branży budowlanej.

„Przyznane wyróżnienie Budowlana Firma Roku 2017 to sukces całego naszego zespołu. Dla firmy Schöck  jest to największy zaszczyt i dobry prognostyk na najbliższe miesiące i lata” – mówi Janusz Kumor, Dyrektor Zarządzający Schöck – „Jako lider w dziedzinie produkcji systemów do izolacji termicznej i akustycznej dla branży budowlanej, w kolejnym roku planujemy wprowadzić nowe produkty i spodziewamy się dalszego rozwoju sprzedaży naszych flagowych rozwiązań, takich jak system nośnych elementów termoizolacyjnych Schöck Isokorb oraz system do izolacji akustycznej klatek schodowych w budynkach wielorodzinnych i użyteczności publicznej, Schöck Tronsole.”

Konkurs Budowlana Firma Roku od wielu lat docenia kreatywne i innowacyjne rozwiązania, które zmieniają oblicze polskiego budownictwa. Wśród laureatów 15. edycji konkursu Budowlana Firma Roku 2017 znalazł się renomowany producent  oferujący rozwiązania dla izolacji cieplnej i akustycznej nośnych elementów budowlanych w budynkach – firma Schöck. Przyznany tytuł jest zwieńczeniem wieloletniej działalności na polskim rynku i podkreśla sukcesy spółki z ostatnich dwunastu miesięcy.

„Chcemy kontynuować budowanie wartości firmy Schöck i umacniać jej pozycję na rynku w zakresie izolacji cieplnej i akustycznej elementów konstrukcyjnych w budynkach. Pragniemy być dla naszego klienta rzetelnym, godnym zaufania partnerem i poza samym produktem zaoferować pełen zakres doradztwa i wsparcia technicznego. Nasze rozwiązania mają być odpowiedzią na oczekiwania oraz wizje naszego klienta, a jednocześnie uwzględniać wszelkie zasady ekonomii i ekologii” - mówi Janusz Kumor, Dyrektor Zarządzający Schöck.

Firma Schöck stawia na ciągły rozwój i samodoskonalenie. Dzięki temu jest ona rzetelnym i godnym zaufania partnerem biznesowym, a oferowane przez nią rozwiązania są gwarancją najwyższej jakości i niezawodności.

Pobieranie
Do pobrania - 300 dpi