Szanowni Państwo,

uprzejmie informujemy, Biuro Handlowe będzie czynne w dniu 23.04 do godz. 14:00, a w dniach 24-25.04 – będzie nieczynne. Za utrudnienia przepraszamy.

Schöck wybrał GutPR

W ramach podpisanej umowy do zadań GutPR należeć będzie kompleksowa obsługa komunikacyjna firmy Schöck w Polsce.

GutPR zajmie się relacjami z mediami, a także dostarczy monitoring mediów i będzie prowadzić wirtualne biuro prasowe. W ramach doradztwa wizerunkowego i komunikacyjnego GutPR opracuje harmonogram seminariów odbywających się w różnych regionach kraju. GutPR będzie odpowiadać również za działania promocyjne i reklamowe dla marki Schöck, a także za regularna komunikację z partnerami handlowymi firmy w formie newslettera. W planach jest również przygotowywanie Press packów oraz konferencji i śniadań prasowych.
Umowa pomiędzy Schöck a GutPR została podpisana na okres zamknięty. Za obsługę mediową odpowiada zespół specjalistów kierowany przez Hannę Gehrke-Gut.

Dodatkowe informacje o firmie Schöck Sp. z o.o. :

Firma Schöck Sp. z o.o. należy do Grupy Schöck. Główną specjalnością firmy są rozwiązania do izolacji termicznej i akustycznej dla budownictwa jedno i wielorodzinnego. Grupa Schöck zatrudnia łącznie 500 pracowników. Oprócz głównej siedziby w Baden-Baden firma Schöck posiada magazyn dystrybucyjny w Essen i zakład produkcyjny w Halle/Saale i w Tychach. Pozostałe firmy należące do Grupy Schöck są rozmieszczone w Polsce, Austrii, Szwajcarii, Holandii, Wielkiej Brytanii i na Węgrzech. Jako producent firma Schöck projektuje, produkuje i rozprowadza innowacyjne elementy i systemy budowlane dla budownictwa lądowego. Jej celem jest rozwój coraz to lepszych jakościowo i doskonalszych elementów konstrukcyjnych zgodnie z hasłem: "budować nowocześnie". Oprócz rozwiązań technicznych firma Schöck zwraca szczególnie uwagę na usługi i serwis. Dzięki temu wszystkie grupy klientów mają dostęp do szkoleń, programów obliczeniowych, informacji technicznych i koniecznego doradztwa technicznego, aby "budować nowocześnie". Flagowym produktem firmy Schöck jest łącznik termoizolacyjny Isokorb. Jego wysoką jakość i bezpieczeństwo stosowania potwierdza m.in. statuetka TopBuilder 2011 dla jednego z najbardziej innowacyjnych produktów budowlanych dostępnych na polskim rynku.

Dodatkowe informacje o GutPR:

GutPR to istniejąca od 2008 roku kreatywna agencja public relations, lider w kategorii PR dla budownictwa. GutPR skupia profesjonalistów, posiadających doświadczenie na rynku budowlanym, instalacyjnym, wnętrzarskim, finansowym, informatycznym i innych.

Agencja GutPR to dobry wybór dla firm, którym zależy na długotrwałym i skutecznym budowaniu pozytywnego wizerunku.

Pobieranie
schoeck_GutPR.txt.DOC